Verslag kampioenswedstrijd Dames 1

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, onze kampioenswedstrijd. BSV zou ons het kampioenschap niet zo maar geven. Om 14.00 uur vertrokken we naar Beekbergen. Toen we in Beekbergen aankwamen was Heren 4 van Salvo’18 nog aan het spelen. Gelukkig was onze coach ook in Beekbergen aangekomen en niet in Eerbeek… Onder het toeziend oog van de vele supporters en de opzwepende muziek werd de warming up ingezet en was er toch wel een lichte gezonde spanning voelbaar in de Hiethof.

De start van de 1e set was wat minder, al snel kwamen we terug en begonnen we op het niveau te spelen dat bij ons hoort. Er werd goed verdedigd, snel gespeeld en mooi aangevallen. Na drie sets was ons doel bereikt, KAMPIOENEN. (Setstanden 13-25, 15-25, 16-25 ) Langs de kant veranderden gespannen gezichten naar blije en lachende gezichten. De tegenstander feliciteerden ons en de partypopper werd afgeschoten. Op het veld en op de tribune was het een groot feest. Natuurlijk moest de 4e set ook nog gespeeld worden. Het team werd helemaal omgegooid en ook deze set sleepten we binnen met 17-25. Na de wedstrijd werden we gefeliciteerd door alle supporters. Ook kregen we een heerlijke taart van de tegenstanders!!! De flessen champagne en de Likeur 43 smaakten voor de meeste goed. Na het afsluiten van de wedstrijd ging het feesten door. Eerst heerlijk gegeten in Heeten en daarna door naar De koale kermse in Broekland tot in de late uurtjes! Het was een top dag!

Volgende week zaterdag 6 april spelen we thuis om 18.30 uur tegen Dio Beemte. Dan vieren we ons kampioenschap voor alle thuissupporters!! Daarom zijn jullie weer van harte welkom allemaal!!🥳🏆🥁