Trainer Jan van Uitert langer bij Salvora

Volleybalvereniging Salvora heeft de samenwerking met Jan van Uitert als trainer van Dames 1 en als voorzitter van de Technische Commissie verlengd voor het seizoen 2018/2019. De Raalter sportclub had vorig seizoen al uitgesproken om meerdere jaren met Jan te willen werken en gebruik te maken van zijn kennis en ervaring.

Na een prima 1e seizoen is Van Uitert ervan overtuigd en heeft hij er 100% vertrouwen in, dat hij in deze combinatiefunctie samen met het kader en de leden, Salvora naar een hoger niveau kan tillen met behoud van de “Salvora” cultuur.

 

We hebben dit seizoen gezamenlijk een breedte sportlijn opgezet met een jeugdteam in de dameslijn, met deze opzet kunnen we volgend seizoen al gaan oogsten door enkele van deze meisjes door te laten stromen naar Dames 1 en zo op het huidige niveau door te kunnen bouwen naar de gewenste prestaties. Verder blijft het voor ons het belangrijkste om te bouwen aan de instroom van de CMV jeugd, dit is en blijft erg belangrijk voor het waarborgen van onze visie voor de opgezette breedtesportlijn.