School Moves Volley 2018

Jaarlijks organiseert volleybalvereniging Salvora het scholenvolleybaltoernooi in Raalte. Deze is gespeeld op donderdag 25 oktober.  Dertig teams uit de groepen 5 en 6 van verschillende basisscholen uit de gemeente Raalte speelden wedstrijden CMV- volleybal tegen elkaar. Dat is een gooi- en vangspel, als voorloper op het echte volleybal. Onder toeziend oog van ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, juffen en meesters en andere bekenden op de tribune, hebben alle jongens en meiden hun uiterste best gedaan om de wedstrijden te winnen en hebben ze veel plezier gehad.

Dit jaar is het toernooi voor het eerst gespeeld in het nieuwe Tijenraan.

De Fair Play prijs werd ook weer uitgereikt dit jaar, beschikbaar gesteld door het Sportbedrijf Raalte. De school die zich het meest sportief gedroeg kon hiervoor een mooie grote beker winnen. Er werd gelet op de volgende punten: op tijd aanwezig, respectvol gedrag, houden aan de regels en taalgebruik. Alle teams hebben goed hun best gedaan om zich sportief te gedragen; elkaar positief aanmoedigen, goed luisteren naar de scheidsrechter zonder commentaar en er werden regelmatig handen geschud na afloop van een wedstrijd. De Esmoreit heeft dit jaar deze prijs in de wacht gesleept!

De Bolster domineerde het toernooi en namens de eerste drie prijzen mee naar huis. Bolster 2 won in de finale van Bolster 1 en nam de beker voor de eerste prijs in ontvangst.

In de troostfinale was Bolster 3 net te sterk voor de Esmoreit 1 en deze teams hebben de 3e en 4e plek behaald.

De kinderen van het team van de Bolster 2 mogen in het voorjaar van 2019 Raalte vertegenwoordigen op het Regio Kampioenschap Schoolvolleybal.

Het was een gezellige en sportieve dag.

Er waren weer vele vrijwilligers van Salvora actief om het tot een geslaagde dag te maken. Hiervoor veel dank!