Salvora en Jan van Uitert verlengen na tussentijdse evaluatie

Volleybalvereniging Salvora heeft de samenwerking met Jan van Uitert, als trainer van Dames 1 en als voorzitter van de Technische Commissie, voor het seizoen 2020-2021 verlengd. Jan en Salvora liggen op koers voor wat betreft de realisatie van de doelstellingen, zoals beschreven in het beleidsplan 2017-2021.

Het 1e damesteam promoveerde vorig seizoen naar de promotieklasse. “Er moet nog wel wat gebeuren willen we met Salvora naar de 3e divisie”, aldus van Uitert. Op dit moment staat het vlaggenschip van de vereniging op een 2e plaats met kans op PD en eventuele promotie naar de 3e divisie in eigen hand.

“Het team heeft het als promovendus uitstekend gedaan in de 1e helft van de competitie. Met een aantal aanpassingen in de teamcompositie hebben we al wat meer punten gesprokkeld in de 2e helft”, aldus Jan. Dus voldoende potentie aanwezig om onze doelstelling waar te maken, maar de weg is nog lang en we zullen iedere wedstrijd 100% focus moeten tonen, want iedere wedstrijd is vanaf nu een finale.

Verder zet Salvora in op de CMV lijn met als doel het niveau en de doorstroom te verbeteren. Tevens gaat een nieuw samengestelde commissie activiteiten ontplooien om de instroom van nieuwe leden zowel bij de jeugd als senioren te verhogen. “Er zijn dus nog voldoende uitdagingen binnen Salvora”, aldus van Uitert.

Bestuur Salvora Raalte
01-03-2020