Salvora D1 bouwt met nieuw team aan het gewenste niveau

Trainer/coach Jan van Uitert van Salvora D1 is blij te kunnen berichten dat de selectie voor het komende seizoen volledig ingevuld is en dat de voorbereidingsperiode geheel gepland is. De volgende vijf speelsters maken net als vorig jaar ook komend seizoen deel uit van het vlaggenschip in de dameslijn van de vereniging uit Raalte.

 

PositieWIe
SpelverdeelsterKim Brinkhof
Diagonaal speelstersSuzan Tutert en Tessa Groothuis
Passer-loperEllen Schrijver
MidspeelsterFloor Nieuwenhuis

Als nieuwkomers uit ons eigen opleiding team D3 verwelkomt de ploeg: Nila Weggelaar (16 jaar), Meike Koerhuis (15 jaar), Naomi Lugtenberg (15 jaar), Melissa Lugtenberg (15 jaar) en Sennah van Dartel (14 jaar). Deze vijf getalenteerde speelsters zullen in de korte voorbereidingsperiode moeten aanhaken op het niveau van de bestaande selectie. Verder ben ik erg tevreden met de komst van Silke Onland bij Salvora. Silke is een midspeelster van 24 jaar en is in Raalte komen wonen, heeft 1e klasse ervaring, dus een zeer nuttige aanwinst voor het zeer jonge team.

De ploeg van elf speelsters gaat vol zelfvertrouwen de voorbereidingsperiode tot de zomervakantie in met veel oefenwedstrijden en na de zomervakantie met toernooien en met enkele weken drie keer trainen. Tijdens de eerste trainingen heeft de ploeg al laten zien dat we voldoende talent hebben en een prachtige mix zijn van ervaren en jonge speelsters. Natuurlijk blijft het altijd koffiedik kijken hoe we ervoor staan tijdens de start van de nieuwe competitie op 22 september. Maar ik ben ervan overtuigd, dat we er met z’n allen een prachtig en leerzaam seizoen van gaan maken.

Trainer Jan van Uitert