Nieuw Bestuur in combinatie met Technische Commissie

Tijdens het schrijven van dit verhaal bedacht ik dat er het laatste jaar binnen Salvora best veel is gebeurd. Jackie, Inge, Bas en Wencke zijn helaas gestopt. Dit ga je als vereniging natuurlijk niet maar zo opvangen. We hebben in een kleine werkgroep regelmatig de koppen bij elkaar gestoken en de daaruit voortkomende ideeën over hoe nu verder in een breder verband getoetst. Van daaruit zijn we tot het besluit gekomen om de functies binnen onze zeer goed gevulde Technische Commissie te combineren met bestuursfuncties. Dat ziet er als volgt uit:

Bestuur
FunctieWie
VoorzitterVacant
VicevoorzitterJan van Uitert
SecretarisErwin Koerhuis
PenningmeesterErna Hekking
TC vertegenwoordigerWilly Jansen
LidCarla Bonte
NotulistMarina Gerrits
Technische commissie
FunctieWie
VoorzitterJan van Uitert
SecretarisErwin Koerhuis
Lijnvoorzitter prestatielijn dames/meisjesWilly Jansen / Jan van Uitert
Lijnvoorzitter prestatielijn heren/jongensBas Slijkhuis / Bart Zandvoort
Lijnvoorzitter wedstrijdlijn dames/meisjesRuben Tuten / Edwin Berkel
Lijnvoorzitter CMV lijnSuzanne Holterman / Suzan Tutert
Lijnvoorzitter recreantenCarla Bonte / Theo Besten
ScheidsrechterscommissieCarla Bonte
LidHans Tutert
NotulistMarina Gerrits

Als Salvora mogen we hier erg trots op zijn. We hebben een goed, betrokken kader dat zeker bestendig is voor de toekomst. Hiermee kunnen we onze doelstelling uit het nieuwe beleidsplan; de breedtesport met een open prestatielijn, verder uitbouwen met behoud van de Salvora cultuur.

Ik denk dat het goed is dit doel na te streven. Ook voor Salvora is dat aan de orde. Het doel is om samen met veel plezier onze favoriete sport te beoefenen op welk niveau je ook speelt. Plezier en prestatie gaan altijd samen.

Laat dat onze missie zijn. Laten we daar met z’n allen voor gaan; of je nu CMV lid, jeugdlid, speler of speelster bij de senioren, recreant, trainer, vrijwilliger, materiaalman, zaalwacht of supporter bent, het maakt niet uit wat je doet. Iedereen is belangrijk binnen Salvora. Samen kunnen we dan ons doel in realiseren.

Helaas is er nog geen nieuwe voorzitter gevonden; graag namens het bestuur allemaal aandacht hiervoor. Mochten jullie nog iemand kunnen enthousiasmeren, dan horen we dat graag.

Allemaal bedankt voor jullie inzet en alvast een sportief en gezond 2019 gewenst.

Namens het bestuur,
Jan van Uitert
Vicevoorzitter