Marlies en Carien VS2 scheids

Afgelopen 2 weken hebben Carien te Walvaart en Marlies Veldkamp beiden de Proeve Van Bekwaamheid – Volleybal Scheidsrechter 2 (PVB-VS2) succesvol afgerond.

Door de volleybalervaring van beide dames stonden Carien en Marlies ontspannend te fluiten en straalden beiden rust en duidelijkheid uit. Er werd niet getwijfeld aan jullie beslissingen, want jullie wisten wat de Nevobo-regels waren, pasten deze toe en floten vol overtuiging.

Carien en Marlies. Door de week zijn jullie druk met jullie studie. In de weekenden zijn jullie beiden bij Salvora actief. Jullie spelen zelf competitiewedstrijden (DS3+DS2) en als het uitkomt willen jullie ook nog een wedstrijd fluiten bij een ander team. Daar zijn wij als vereniging heel blij mee.

We zijn blij dat het scheidsrechterskorps met jullie als VS2-scheidsrechters uitgebreid is. We willen jullie feliciteren met jullie behaalde VS2 scheidsrechters code. We wensen jullie succes met de studie, hopen dat jullie veel plezier behouden in het fluiten en dat wij als volleybal vereniging Salvora een beroep op jullie kunnen blijven doen.