Inschrijfformulier Volleybalschool Salland

Aan de speler / speelsters en ouders van de A, B en C jeugd,

Sinds vele jaren organiseert de Volleybalschool Salland, op zondagmorgen, een aanvullende techniek training. Hierin wordt extra aandacht besteed aan de techniek van het bovenhands spelen, de pass, de opslag, de aanval en de verdediging. De nadruk ligt op het verbeteren van iedere individuele speler / speelster maar natuurlijk zal een spelvorm ook niet ontbreken.

Ook komend seizoen organiseren wij deze techniek training en hebben een aantal trainers weer bereid gevonden om dit te verzorgen. In de maanden oktober tot en met april worden 15 tot 18 trainingen verzorgt. Tevens ontvang je een uniek shirt om in te trainen. De trainingstijden en kosten (beide onder voorbehoud) zijn als volgt:

WieWanneerKosten
C-jeugd9.30 tot 11.00 uur€ 100.00 (incl. shirt)
A en B-jeugd11.00 tot 13.00 uur€ 125.00 (incl. shirt)

De trainingen vinden plaats in Sporthal Hoogerheyne, Brinkweg 50 te Heino.

Deze trainingen kunnen alleen doorgaan bij voldoende deelname. Dus heb je zin om mee te doen en wil je je techniek verbeteren meld je dan nu aan. Vul onderstaande gegevens volledig in en stuur dit vóór 10 september a.s. naar Gerard Blom, Wilgeroosje 46, 8141 DJ  HEINO of naar info@volleybalschoolsalland.nl.

Opgave formulier volleybalschool 2018 – 2019