Erik Breedijk nieuwste VS2 scheidsrechter

Zoals bij elke vereniging is het vinden van scheidsrechters altijd een grote opgave. Daarom zijn wij als Salvora blij en trots dat wij kunnen melden dat Salvora een scheidsrechter rijker is.

Op dinsdag 24 oktober legde Erik Breedijk met succes de Proeve van Bekwaamheid af voor volleybalscheidsrechter 2.

Erik is een bekend gezicht binnen de vereniging. Hij kwam eerder uit voor Heren 1 en de afgelopen twee seizoenen was hij actief bij Heren 2. Daarnaast vervulde hij een rol binnen de Technische Commissie en werd hij afgelopen september voor de tweede keer vader. Hij besloot zijn actieve carrière als speler en TC lid te beëindigen.
Gelukkig hebben we niet compleet afscheid genomen van Erik en is hij nog te bewonderen op de velden als scheidsrechter. Daar zijn wij als vereniging heel blij mee, omdat scheidsrechters lastig te vinden zijn.
Gisteravond, dinsdag 24 oktober, was het dan zover. Erik kon zijn certificaat bemachtigen door de wedstrijd Salvora Heren 2 – Dynamo Apeldoorn Heren 9 te fluiten, onder toeziend oog van Joop Hinnen, die namens de NeVoBo de Proeve van Bekwaamheid afnam.

Helaas verloor Heren 2 de wedstrijd met 0-4, maar dat lag zeker niet aan Erik. Hij floot een uitermate goede wedstrijd en dus met goed gevolg de Proeve heeft afgelegd voor scheidsrechter VS 2.  Daardoor mag hij alle wedstrijden fluiten voor Salvora tot en met de 1e Klasse.

Zoals jullie zien waren ze er bij Heren 2 al stiekum vanuit gegaan dat Erik zou slagen, aangezien ze een klein presentje hadden meegenomen.

Namens Salvora willen wij Erik van harte feliciteren en tegelijkertijd bedanken voor zijn inzet voor de vereniging.

Scheidsrechter Erik Breedijk controleert de digitale administratie voorafgaand aan de wedstrijd

Erik Breedijk is klaar voor zijn Proeve van Bekwaamheid Scheidsrechter VS 2

Uit handen van Joop Hinnen ontvangt Erik Breedijk zijn diploma Volleybal Scheidsrechter 2

Namens Heren 2 overhandigd Jeroen Gerritsen een mannen cadeau aan Erik Breedijk