Aanmelden bezoeker(s) Salvora DS1 op 26 sep 2020

Aankomende zaterdag 26 september 19.00 uur hopen de dames van Salvora DS1 de eerste setpunten van dit seizoen te pakken! Ze nemen het op tegen Halley DS2.
In goed overleg met Sportbedrijf Raalte en handbalvereniging PCA Kwiek, speelt Salvora DS1 haar eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de grote hal (hal 1) van Tijenraan.
Hier kunnen wij maximaal 100 mensen op de tribune boven verwelkomen (50 plekken, met plaats voor twee personen, mits uit hetzelfde huishouden). Jeugd tot 18 jaar kan plaatsnemen op de ‘uitklaptribune’ beneden. Hier kunnen maximaal 100 kinderen tot 18 jaar zitten.
Om de dames te ondersteunen in hun eerste wedstrijd in Tijenraan hopen we op veel publiek! We nodigen u dus van harte uit om te komen.
Om in beeld te hebben hoeveel mensen er komen en wellicht voor contactonderzoek naderhand, is het van belang dat bezoekers zich aanmelden. Mochten er zich teveel mensen aanmelden, hebben gezinsleden van de speelsters voorrang, daarna hanteren we: vol = vol.
Wij nemen via uw emailadres contact met u op indien u onverhoopt tóch niet kunt komen. Uw gegevens worden 4 weken na wedstrijddatum verwijderd.

Aanmelden kan via deze link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=UKhnKOUv90OSuY4yZYa2ZyaIswrq1I5AinyzjyYRGltUMjJHTUdIVUI2WExSR0pGQjdZQkRCVzgyVi4u

Kunt u niet komen, maar wilt u de wedstrijd wel zien, dan kunt u via de livestream meekijken.
De link naar de livestream Salvora DS1 – Halley DS2 vindt u hier:
https://youtu.be/kZerm44n7y8

We hopen op een mooie, sportieve en veilige wedstrijd.